• Marina Ekdal

Första spadtaget!

Äntligen. Lever jag min dröm. Efter 30 år som anställd - 20 år i bostadsbranschen - är det dags att låta vingarna bära. Har nog alltid förstått att det bor en entreprenör i mig men ändå lika medvetet tryckt bort det. Det blir väl lätt så när man inte umgås i sådana kretsar, inte har några direkta förebilder eller överhuvudtaget känner någon entreprenör. Men nu är jag här. Vid 55+ togs första spadtaget och efter ett halvår börjar MARINA Fastighetstjänst AB ta form.


Vi är nu fem personer i mitt lilla företag som alla brinner för trädgård, fastigheter, arkitektur och design. Bästa Peter Elmesiöö är headhuntad från SigtunaHem, bäst i Sverige på fastighetsservice, fastighetsskötsel, maskinföring och anläggning. Ihor Suvalko min egen kung av sten - proffs på betong, murning, plattsättning, stenläggning, snickeri och måleri. Det han inte kan är inte värt att veta. Med mig finns också Dijana och Magnus, Dijana - ung, ambitiös, som vill växa med MARINA, Magnus fd IT-tekniker som sadlat om och så jag. För några en galenpanna, andra en frisk fläkt - för mig själv en ganska glad och modig prick som nu byter bana och pluggar till trädgårdsdesigner och driver ett litet företag med höga ambitioner och storslagna planer.


Häng gärna med oss om du vill se hur jag lyckas med att starta eget och nytt vid 56 års ålder - om du vill få tips på hur du bygger, anlägger, planterar och sköter ditt hem och din trädgård.Fönstret mot världen...


#Marina #Specialister #Stenläggning #Trädgård #Måleri #Snickeri #Renovering #Entreprenör #Företag #Nystartat

© 2019 Marina Fastighetstjänst AB

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Logo_Horizontal_AI_inverted.png